Antena 3 CNN Externe Actriţa care l-a dat de gol de Berlusconi. A dezvăluit un secret uriaş despre logodnica fostului premier

Actriţa care l-a dat de gol de Berlusconi. A dezvăluit un secret uriaş despre logodnica fostului premier

Actriţa care l-a dat de gol de Berlusconi. A dezvăluit un secret uriaş despre logodnica fostului premier
Foto:www.napolitoday.it
11 Oct 2013   •   16:55

Actriţa italiană Michelle Bonev susţine că are o relaţie lesbiană cu Francesca Pascale, logodnica fostului premier italian Silvio Berlusconi. Actriţa spune că între tânăra de 28 de ani şi celebrul politician italian este doar o relaţie de imagine, "o farsă", relatează ziarul Corriere della Sera.

"Francesca Pascale este lesbiană, iar eu am fost pentru ea mai mult decât o simplă prietenă...", afirmă, pe propriul blog, actriţa şi producătoarea de origine bulgară Michelle Bonev.

"Silvio Berlusconi a decis să facă publică logodna cu Francesca Pascale doar pentru a continua să se distreze cu ea şi cu "prietenele" ei şi pentru a nu fi judecat negativ de societate", continuă Michelle Bonev, în vârstă de 42 de ani, într-un material publicat pe blog sub titlul "Adevărul ne va face liberi".

Francesca Pascale, logodnica în vârstă de 28 de ani a lui Silvio Berlusconi (77 de ani), a anunţat că o va da în judecată pe actriţa Michelle Bonev.

Silvio Berluscon a anunţat în decembrie 2012 logodna cu fosta prezentatoare de televiziune Francesca Pascale, mai tânără decât el cu 49 de ani.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close