Antena 3 CNN Externe Un accident teribil a curmat viața unui antrenor ucrainian de karate și a trei dintre elevii lui

Un accident teribil a curmat viața unui antrenor ucrainian de karate și a trei dintre elevii lui

Un antrenor de karate şi trei dintre elevii săi, copii cu vârste de 11, 12 şi 16 ani, au murit pe loc, în urma unui îngrozitor accident de circulație. Se întorceau de la campionatul național de karate din Ucraina, când mașina în care erau a intrat pe contrasens.

accident ucraina kia
Sursa foto: Twitter/Obozrovatel
de Alexandra Ionescu    |    02 Noi 2021   •   13:26

Tragedia s-a produs pe autostrada Krivoi Rog - Zaporojie, la kilometrul 56, în zona districtului Dolinsky din regiunea Kirovograd, Ucraina, înnoaptea de 1 noiembrie.

Antrenorul Ruslan Todorashko se afla la volanul unui SUV Kia Sportage când, a pătruns cu mașina pe contrasens, izbindu-se frontal cu un camion.

În urma coliziunii, KIA s-a răsturnat, iar toate cele patru persoane din mașină au murit pe loc. Cadavrele acestora au putut fi scoase din autovehicul cu ajutorul serviciilor de descarcerare.

Portivit informațiilor, două persoane stăteau în față, și două în spate.

„La volan se afla un antrenor de 46 de ani, Ruslan Todorashko, alături de el pe scaunul pasagerului era Danil Peretz, de 16 ani. În spate se aflau Anastasia Ulitko, de 12 ani, și Artem Kuropyatnik, de 11 ani. „Toți sunt locuitori din Krivoy Rog”, a spus poliția, potrivit Obozrevatel.

×
Subiecte în articol: Ucraina accident masina karate victime
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close