Antena 3 CNN Externe Coloana oficială a lui Viktor Orban, implicată într-un accident grav în Germania. Un ofițer de poliție a murit

Coloana oficială a lui Viktor Orban, implicată într-un accident grav în Germania. Un ofițer de poliție a murit

Coloana oficială a lui Viktor Orban, implicată într-un accident grav în Germania. Un ofițer de poliție a murit
Un accident grav a avut loc în coloana premierului Ungariei, Viktor Orban, în drum spre aeroportul din Stuttgart. Sursa foto: Hepta | DPA Images / Christoph Schmidt
de Ioana Mircea    |    24 Iun 2024   •   20:26

Un ofițer german de poliție, în vârstă de 61 de ani a murit luni, iar un altul a fost grav rănit în urma unei coliziuni rutiere în timp ce îl escortau pe prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:15, în drum spre aeroportul din Stuttgart, în zona Albplatz din cartierul Degerloch, când o femeie de 69 de ani, aflată la volanul unui BMW, nu a observat bariera pentru coloana oficială, potrivit bild.de.

Femeia a intrat în intersecția dintre Rubensstraße și Löffelstraße, lovind motocicleta unui polițist de 61 de ani, care însoțea vehiculul lui Viktor Orban.

Din cauza impactului puternic, motocicleta polițistului a fost proiectată pe motocicleta unui alt ofițer, în vârstă de 27 de ani, care asigura intersecția pentru a opri traficul.

Ambii polițiști au fost grav răniți în accident, iar polițistul, în vârstă de 61 a decedat la scurt timp după ce a fost dus la spital.

„Suntem profund îndurerați de accidentul colegilor noștri. Circumstanțele tragice ale decesului colegului nostru apreciat ne lasă fără cuvinte și afectează întreaga poliție din Stuttgart”, a declarat președintele poliției, Markus Eisenbraun.

Viktor Orban a asistat cu o seară înainte la victoria echipei naționale a Ungariei în meciul din faza grupelor Euro împotriva Scoției, desfășurat în MHP Arena din Stuttgart. El intenționa să plece înapoi spre Budapesta în jurul prânzului. Accidentul s-a produs la aproximativ opt kilometri de aeroport.

×
Subiecte în articol: accident Viktor Orban Stuttgart
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Patru pescari au murit după ce au băut dintr-o sticlă de pe fundul oceanului
x close