Antena 3 CNN Externe 17 oameni au murit într-un accident cumplit între un autobuz şi un camion, pe o autostradă din Egipt

17 oameni au murit într-un accident cumplit între un autobuz şi un camion, pe o autostradă din Egipt

Cel puţin 17 oameni au murit, iar alţi 29 au fost răniţi, într-un accident cumplit produs între autobuz şi un camion pe o autostradă din Egipt.

New Project
17 oameni au murit într-un accident cumplit între un autobuz şi un camion, pe o autostradă din Egipt Sursa foto: Profimedia Images
de Alexandra Axinia    |    04 Mai 2023   •   15:11

Tragedia s-a produs după ce un autobuz public și un camion de transport greu s-au ciocnit pe o autostradă din deșert în sud-vestul Egiptului, a anunțat astăzi Ministerul Sănătății din Egipt, citat de Reuters.

Cumplitul accident a avut loc ieri, pe autostrada Assuit-Kharga, la aproximativ 400 km sud-vest de Cairo, în provincia New Valley. La locul evenimentului au fost trimise 26 de ambulanțe, care au intervenit pentru transportarea persoanelor rănite.

Conform Mediafax, până la momentul actual nu se știe cu exactitate cauza care a dus la producerea accidentului rutier.

Într-un raport de anul trecut, agenția de statistică CAPMAS a transmis că peste șapte mii de persoane au murit în accident rutier, o creștere de 15,2% față de 2020.

Citește și: Un motociclist din Cehia a murit pe Defileul Jiului după ce a lovit o autoutilitară 

×
Subiecte în articol: accident rutier autostrada Egipt
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close