Antena 3 CNN Externe A rămas PARALIZATĂ după ce a folosit o perie de machiaj a unei prietene: "A fost cel mai greu lucru cu care m-a confruntat"

A rămas PARALIZATĂ după ce a folosit o perie de machiaj a unei prietene: "A fost cel mai greu lucru cu care m-a confruntat"

mama.jpg
08 Apr 2015   •   11:50

O tânără mamă din Australia se luptă pentru a se recupera de la o infecţie virulentă a stafilococilor, care îi ameninţă viaţa şi care a lăsat-o parţial paralizată. Toate aceste probleme se trag de la faptul că a împrumutat o perie de machiaj a unei prietene.

Daily Mail informează că tânăra mamă a început să simtă dureri ale spatelui chiar de Ziua Îdrăgostiţilor, apoi situaţia ei s-a înrăutăţit. "Mai rău decât la naştere", a declarat ea.

S-a dovedit a fi o infecţie provocată de o tulpină rezistentă la medicamente a stafilococilor şi MRSA (MRSA), care i-a contractat, aparent, atunci când a folosit peria pentru machiaj a unei prietene pentru a ascunde un coş.

Se pare că prietena de la care împrumutat peria de machiaj avea această infecţie, apărută pe faţă, iar tânără mamă a folosit-o în acea perioadă, astfel, virusul s-a transmis mai departe.

Infecţia i-a deteriorat coloana vertebrală, iar doctorii au spus că s-ar putea să nu mai poată merge vreodată. Dar Gilchrist, în vârstă de 27 de ani, a avut ambiţie şi a dovedit că medicii s-au înşelat, mergând din nou pe picioarele ei după mai multe terapii.

"A fost cel mai greu lucru cu care m-a confruntat", a scris ea pe Facebook.

Tratamentul intensiv şi terapia au ajutat-o. Gilchrist a postat un scurt video cu ea deplasându-se încet pe picioarele ei. "M-am luptat cu tot, pentru ca, într-un final să ajungă la asta", a scris ea.

Acum, medicii spun că prognosticul ei arată mai bine. "Acum două săptămâni au spus că s-ar putea să meargă pentru o oră sau două pe zi", a declarat Gilchrist pentru Daily Mail. "Sunt fericită cu asta. Eu sincer nici nu mă aşteaptm la acest lucru".

În timp ce cazul ei sună ca un eveniment ciudat, oficiali din domeniul sănătaţii avertizează cu privire la riscurile de răspândire MRSA prin schimbul de obiecte personale, cum ar fi prosoape sau aparate de ras care au atins pielea infectată.
 

×
Subiecte în articol: mama Australia imprumut
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close