Antena 3 CNN Externe A plecat spre SUA pentru a-și vizita iubita și a petrece câteva luni împreună. Nici nu au apucat să se vadă că au primit o veste șocantă

A plecat spre SUA pentru a-și vizita iubita și a petrece câteva luni împreună. Nici nu au apucat să se vadă că au primit o veste șocantă

o_1dbae13gh1u8o17kquc8h0p1i988.jpeg
Sursa foto: foto- Pexels
20 Mai 2019   •   13:54

Unui tânăr din Marea Britanie i s-a interzis dreptul de a mai putea păși vreodată în Statele Unite după ce i-a trimis un mesaj iubitei sale. 

Isaac Roblett, care și-a vizitat iubita americană Camila Iglesia, i-a trimis un mesaj în care i-a spus că „mă mut ca să fiu cu tine”. 

El se referea că va petrece trei luni în SUA, alături de Camila, însă autoritățile au interpretat că planuia să se mute definitiv. 

Mesajul trimis de tânărul de 24 de ani a fost descoperit după ce autoritățile i-au luat telefonul și l-au interogat mai bine de o oră și jumătate. 

Managerul de marketing a fost trimis înapoi în Marea Britanie următoarea zi fără ca măcar să o poată vedea pe Camila, de 23 de ani, iar acum nu va mai avea șansa să o viziteze vreodată în SUA, potrivit Mirror. 

Isaac a călătorit spre SUA cu două zile înainte de aniversarea de un an a relației lui cu Camila. Cei doi aveau în plan să viziteze New York și Los Angeles. 

×
Subiecte în articol: tanar Marea Britanie mesaj
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close