Antena 3 CNN Externe A pierdut 18 MILIOANE de dolari după ce toată lumea a aflat că are o relaţie

A pierdut 18 MILIOANE de dolari după ce toată lumea a aflat că are o relaţie

A pierdut 18 MILIOANE de dolari după ce toată lumea a aflat că are o relaţie
foto: Daily Mail
13 Apr 2012   •   10:04

Bobby Petrino, antrenorul vedetă al echipei de fotbal Razorbacks Arkansas a fost concediat marţi, după ce un oribil accident de motocicletă a dezvăluit aventura lui cu o tânără de 25 de ani.

Oficialii spun că el a ales-o pe Jessica Dorrell, o fostă jucătoare de volei de la universitate, pentru un post în programul de fotbal cu un salariu de 55,735 de dolari pe an.  De asemenea, el ar fi "alimentat-o" pe aceasta cu încă 20,000 de dolari în timpul relaţiei lor.

Deoarece el a fost concediat pentru abatere profesională, Petrino, 51 de ani, a pierdut salariul de 3,53 milioane de dolari pe care îl avea, şi cei 18 milioane pe care le-ar fi primit dacă acest contract s-ar fi încheiat anticipat.

Petrino este căsătorit şi are patru copii. Nu se ştie încă felul în care va reacţiona soţia sa în urma acestei aventuri. Şi Jessica Dorrell este de asemenea implicată într-o relaţie cu Josh Morgan, un antrenor de înot de la Universitate, şi are nunta programată pentru luna iunie.

Accidentul lui Petrino s-a petrecut pe data de 1 aprilie, în urma căruia acesta a avut 4 coaste rupte, o vertebră fracturată la gât şi numeroase escoriaţii pe faţă. El a declarat că a fost orbit de soare, timp în care a pierdut controlul motocicletei.

Ceea ce a omis el să menţioneze a fost prezenţa Jessicăi Dorell pe motocicletă, fapt care a ieşit la iveală abia când poliţia a lansat raportul accidentului la dispoziţia publicului.

De asemenea, în raport scria că Petrino nu a vrut să cheme Poliţia în urma accidentului. Ulterior, el a întrebat poliţia dacă este necesar să dea numele călătorilor de pe motocicletă, informează Dailymail.

×
Subiecte în articol: antrenor concediat
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close