Antena 3 CNN Externe A murit cea mai vârstnică stewardesă din lume. Mulţi oameni nu trăiesc câți ani a fost ea însoţitoare de bord

A murit cea mai vârstnică stewardesă din lume. Mulţi oameni nu trăiesc câți ani a fost ea însoţitoare de bord

Cea mai vârstnică stewardesă din istorie a încetat din viaţă. Femeia a fost desemnată de oficialii Cărţii Recordurilor drept cea mai longevivă însoțitoare de bord din lume.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   13:45

Bette Nash, de origine din Boston, lucra în aviație de 67 de ani.

Femeia a început să lucreze ca stewardesă în 1957, pentru Eastern Airlines, iar în prezent era angajata companiei American Airlines, fără nicio pauză în câmpul muncii.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Bette Nash, cea mai longevivă stewardesă din lume.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ea a povestit că și-a petrecut cea mai mare parte a carierei lucrând pe traseul "New York-Boston-Washington", deoarece îi permitea să se întoarcă acasă noaptea pentru a-și îngriji fiul cu dizabilităţi.

Bette Nash Memorial_Social_1935-2024.mp4

We mourn the passing of flight attendant Bette Nash who spent nearly seven decades warmly caring for our customers in the air. She started her career in 1957 and proudly held the Guinness World Record for the longest-serving flight attendant. Bette was a legend at American and throughout the industry, inspiring generations of flight attendants. Fly high, Bette. We’ll miss you.

Publicată de American Airlines pe Sâmbătă, 25 mai 2024

×
Subiecte în articol: stewardesa a murit cea mai bătrână
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close