Antena 3 CNN Externe A murit Andrew Fletcher, de la Depeche Mode! Generaţii întregi sunt în lacrimi

A murit Andrew Fletcher, de la Depeche Mode! Generaţii întregi sunt în lacrimi

Doliu imens în lumea muzicii. Andrew „Fletch” Fletcher, membru al formaţiei Depeche Mode, a murit la doar 60 de ani, a anunţat trupa pe Facebook.

pjimage (26)
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    26 Mai 2022   •   23:08

Trupa britanică a confirmat moartea acestuia pe rețelele de socializare, spunând că „Fletch avea o adevărată inimă de aur”.

O declarație emisă de trupă pe rețelele de socializare arată: „Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare în urma morții premature a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă Andy 'Fletch' Fletcher".

„Fletch avea o adevărată inimă de aur și era întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece. Inima noastră este alături de familia sa și vă rugăm să îi respectați intimitatea în aceste momente dificile”, a arătat Depeche Mode.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cunoscut mai ales în timpul carierei sale sub porecla "Fletch", Fletcher s-a născut în 1961 în Nottingham și s-a mutat la Basildon, unde la sfârșitul anilor 1970 a format trupa Composition Of Sound alături de Martin Gore și Vince Clarke. Odată cu recrutarea cântărețului Dave Gahan, și-au schimbat numele în Depeche Mode, iar trupa s-a bucurat de succese de top, printre care New Life și Just Can't Get Enough.

×
Subiecte în articol: Depeche Mode Andrew Fletcher
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close