Antena 3 CNN Externe A murit actorul de comedie Martin Mull, cunoscut pentru rolul din serialul „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”

A murit actorul de comedie Martin Mull, cunoscut pentru rolul din serialul „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”

A murit actorul de comedie Martin Mull, cunoscut pentru rolul din serialul „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”
Actorul american Martin Mull. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    29 Iun 2024   •   12:28

Actorul american Martin Mull, cunoscut pentru solurile sale din serialele „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă” și „Roseanne”, a murit la vârsta de 80 de ani, anunță BBC.

Mull, care a jucat și în filmul de comedie Clue din 1985, a murit joi, la domiciliul său, după o "luptă curajoasă împotriva unei boli îndelungate", a declarat fiica sa, Maggie Mull, pe rețelele de socializare.

Într-un omagiu pe Instagram, aceasta a scris că tatăl ei "era cunoscut pentru excelența sa în fiecare disciplină creativă imaginabilă și pentru că făcea reclame Red Roof Inn".

"El ar găsi această glumă amuzantă", a adăugat ea. "Niciodată nu a fost lipsit de haz".

Primul rol notabil al lui Mull a fost în 1976, interpretându-l pe Garth Gimble în telenovela parodie Mary Hartman, Mary Hartman, care a dus la două roluri spin-off suplimentare, inclusiv în serialul Fernwood 2 Night.

A obținut apoi rolul ofițerului de armată Colonel Mustard în filmul de comedie neagră Clue, inspirat de jocul de societate cu același nume. Tot în acea perioadă, a început să dea voce reclamelor Red Roof Inn pe care fiica sa le-a menționat în omagiul său.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Se scumpesc benzina și motorina, începând de astăzi
x close