Natalie Rawnsley, în vârstă de 37 de ani, din Harpenden, Herts, mamă a doi copii, se afla împreună cu familia într-o vacanță în Grecia.
Familia a luat masa la restaurantul hotelului, iar Natalie a luat doar o îmbucătură din carnea de pui pe care o comandase pentru că aceasta era crudă.
„Natalie și-a comandat altceva decât noi: pui, salată, creveți și legume. Ea a început să mânânce și, după ce a tăiat și a luat o bucată de pui, a vazut că puiul era plin de sânge. S-a ridicat și a dus farfuria înapoi, înlocuind bucata de pui nefăcută cu o alta gătită bine”, a povestit soțul femeii, Stweard.
În seara aceea, Natalie s-a trezit vomând și plângându-se că nu se simte bine. Ea a ajuns la un spital din Corfu, dar la doar 36 de ore după ce a mâncat, femeia avea cheaguri de sânge în tot corpul și a murit.
Femeia nu suferea de nicio boală, însă în cazul său a fost vorba despre o o infecție E-Coli, care i-a fost fatală, potrivit Metro.