Antena 3 CNN Externe "A fost oribil!". Mărturia jurnalistului care a ajuns la foarte scurt timp după tragicul accident din Muntenegru

"A fost oribil!". Mărturia jurnalistului care a ajuns la foarte scurt timp după tragicul accident din Muntenegru

"A fost oribil!". Mărturia jurnalistului care a ajuns la foarte scurt timp după tragicul accident din Muntenegru
24 Iun 2013   •   23:08

Mihai Gâdea l-a intervievat, în ediţia specială a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, pe corespondentul pentru Associated Press (AP), care a ajuns la scurt timp la locul în care autocarul încărcat cu pasageri români s-a prăbuşit într-o prăpastie din Muntenegru.

Pedrac Milici povesteşte că a găsit la faţa locului foarte mulţi oameni care începuseră deja să coboare în prăpastie, pentru a-i salva pe cei răniţi.

"A fost oribil, o imagine cumplită. Am văzut braţe şi picioare strivite de stânci", a afirmat acesta.

Corespondentul a subliniat că podul din Zdijelo, care traversează râul Moraca, se află la o înălţime de 70 de metri, iar autocarul s-a oprit pe stânci, la 40 de metri.

Jurnalistul AP a adăugat că, potrivit ultimelor informaţii primite de la locul accidentului, autorităţile din Muntenegru ar fi sistat operaţiunile de recuperare a autocarului din prăpastie, acestea fiind nevoite să îl aducă pe bucăţi, înapoi, pe pod.


Cel puţin 18 persoane au murit şi 29 sunt rănite, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut duminică într-o prăpastie, în Muntenegru.

×
Subiecte în articol: accident in muntenegru
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close