Antena 3 CNN Externe A fost omorât de un avion în timp ce alerga pe plajă (VIDEO)

A fost omorât de un avion în timp ce alerga pe plajă (VIDEO)

A fost omorât de un avion în timp ce alerga pe plajă (VIDEO)
17 Mar 2010   •   15:54

Ucis pe plajă de un... avion. A fost sfârşitul unui american de 38 de ani. În timp ce alerga pe o plajă de pe malul Atlanticului, bărbatul a fost lovit mortal de un avion de mici dimensiuni care făcea o aterizare forţată. Aeronava era în pană de motor şi nu mai scotea niciun zgomot, aşa că victima nu a auzit-o cum venea din spatele său.

Avionul decolase din Florida şi zbura spre nord, de-a lungul litoralului, atunci când a început să piardă carburant. Pilotul a înţeles repede că nu mai putea ajunge pe vreun aeroport, mai ales că nu mai vedea nimic, din cauza carburantului împăştiat pe geamul cabinei.

Pilotul nu şi-a dat seama însă că pe plajă se mai afla cineva, un bărbat care-şi făcea alergarea de seară. Robert Gary Jones, un comis-voiajor de 38 de ani, alerga ascultând muzică la căşti, probabil cu gândul la soţia şi cei doi copii care-l aşteptau la Atlanta. Fetiţa sa tocmai împlinea trei ani, dar Robert nu avea să mai ajungă la aniversare.

După impactul fatal, avionul a aterizat fără probleme, o sută de metri mai departe. Pilotul şi singurul pasager au scăpat nevătămaţi, dar au fost, fireşte, îngroziţi să afle că provocaseră, fără să vrea, moartea unui om. Ancheta va stabili dacă accidentul putea fi, totuşi, evitat.



Antena 3

×
Subiecte în articol: avion SUA american plaja
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close