Antena 3 CNN Externe A câștigat la LOTO după care și-a ucis copiii. Ce l-a împins pe bărbat să comită crima - Este înfiorător

A câștigat la LOTO după care și-a ucis copiii. Ce l-a împins pe bărbat să comită crima - Este înfiorător

A câștigat la LOTO după care și-a ucis copiii. Ce l-a împins pe bărbat să comită crima - Este înfiorător
Foto: Pixabay.com
02 Dec 2019   •   11:04

David Stokes, un bărbat din Marea Britanie care a câștigat la Loto și-a ucis cei doi copii mici în urma unei dispute cu soția, după care s-a sinucis.

Soția căștigătorului a găsit un telefon ascuns în bucătărie, în care se regăseau apeluri către prostituate și informații despre cum să droghezi și să violezi o femeie. După ce a fost descoperit, bărbatul a atacat-o și a încercat să o suforce cu o pernă. Din fericire femeia a supraviețuit, dar bărbatul a ținut-o osatică în casă, timp în care și-a înjunghiat și cei doi copii. 

Poliția a ajuns la fața locului dar nu a intrat în domiciului, pentru că bărbatul a amenințat că dacă cineva se apropie își va omorî soția. După câteva ore femeia a reușit să scape și să ajungă în fața casei unde o așteptau autoritățiile.

Când au intrat în casă autoritățiile au descoperit că bărbatul s-a sinucis. Într-un bilet de rămas bun, David a scris că își iubește copii și a vrut să se reunească cu ei. 

Sursă: NY Post 

×
Subiecte în articol: loto Politie crima
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close