Antena 3 CNN Externe "A ars pe dinauntru". Cum şi-a găsit sfârşitul o tânără care şi-a cumpărat PASTILE DE SLĂBIT de pe internet

"A ars pe dinauntru". Cum şi-a găsit sfârşitul o tânără care şi-a cumpărat PASTILE DE SLĂBIT de pe internet

moarta 3.jpg
22 Apr 2015   •   09:58

O studentă în vârstă de 21 de ani a "ars pe dinauntru", şi a murit, după ce a luat o doză letală de pastile de slăbit pe care şi le cumpărase de internet.

Eloise Parry a murit după ce metabolismul ei a cedat şi inima s-a oprit, în urma unei supradoze de Dinitrophenol, sau DNP.

Mama fetei, Fiona, a povestit devastată despre pericolele pastilelor de slăbit, spunând că medicii de la spitalul Royal Shrewsbury din Marea Britanie nu au "avut nicio şansă" de a-i salva fiica.

Eloise Parry s-a dus la spital pe data de 12 aprilie după ce a început să se simtă din ce în ce mai rău, a declarat mama ei pentru Daily Telegraph.

În urma autopsiei medicii au constat că tânăra luase opt pastile, cu şase mai mult decât o doză letală.

"A luat atât de multe pastile încât consecinţele au fost inevitabile. Nu au mai existat şanse de salvare. A ars pe dinautru, după care a murit", a declarat mama fetei.

"Nu a vrut niciodată să îşi ia viaţa, dar nu a înţeles cu adevărat pericolul la care te expui luând pastilele acestea".

"Mulţi nu cred că o pilulă pentru slăbit te poate omorî. DNP nu este o pastilă minune care te ajută să slăbeşti, este o toxină letală", a mai declarat mama tinerei.

Poliţia West Mercia desfăşoară o investigaţie completă privind cauzele decesului lui Eloise Parry.

×
Subiecte în articol: deces moarte Marea Britanie tanara studenta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close