Antena 3 CNN Externe A apărut un nou posibil candidat la preşedenţia SUA

A apărut un nou posibil candidat la preşedenţia SUA

A apărut un nou posibil candidat la preşedenţia SUA
13 Mai 2008   •   10:41

Un fost congresman republican din Georgia, actualmente membru în partidul Libertarian, şi-a anunţat luni candidatura la preşedenţia SUA, promiţând că va reduce cheltuielile federale şi va limita implicarea militară a Statelor Unite, peste hotare.

Bob Barr a părăsit partidul republican în urmă cu doi ani. El va fi cel mai probabil câştigătorul cursei interne din cadrul Partidului Libertarian, pentru postura de candidat la preşedenţia SUA, care se va desfăşura în cadrul unei convenţii la Denver, luna aceasta.

?Guvernul a luat-o razna în domeniul fiscal? a declarat Barr la o conferinţă de presă, adăugând ca în primul trimestru al acestui an, sectorul privat a pierdut milioane de locuri de muncă, în timp ce guvernul federal ?a angajat cu entuziasm?.

Barr l-a acuzat pe candidatul republican John McCain că nu este un "conservator adevărat". El a denunţat, de asemenea, recentele declaraţii ale lui Hillary Clinton, potrivit cărora Statele Unite trebuie sã ?distrugă? Iranul dacă Teheranul va ataca Israelul şi şi-a exprimat dorinţa ca statul să nu mai finanţeze şcolarizarea copiilor imigranţilor ilegal, fenomen pe care l-a catalogat drept ?organizaţia de binefacere numită SUA?.

Analistul republican, Christopher Baron a declarat că este clar faptul că o candidatură ca cea al ui Barr va influenţa lupta pentru fotoliul de preşedinte al SUA, dar că nu se poate spune încă pe care candidat îl va ajuta sau prejudicia aceasta.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close