Antena 3 CNN Externe 7 mexicani au fost EXECUTAŢI şi apoi lăsaţi într-o intersecţie aglomerată

7 mexicani au fost EXECUTAŢI şi apoi lăsaţi într-o intersecţie aglomerată

7 mexicani au fost EXECUTAŢI şi apoi lăsaţi într-o intersecţie aglomerată
Foto: Reuters
27 Mar 2013   •   12:16

Locuitorii oraşului Uruapan din Mexic au fost şocaţi să descopere cadavrele a şapte bărbaţi, care erau aşezate în scaune din plastic, într-un sens giratoriu. Toate victimele au fost executate cu arme de foc, iar unele erau legate la mâini şi la picioare.

Corpurile neînsufleţite au fost găsite în apropiere de o fabrică de băuturi răcoritoare din statul Michoacan, relatează Reuters.

Toate cele şapte cadavre aveau mesaje scrise ataşate pe corp, care avertizau că răufăcatorii din regiune vor avea parte de şi mai multe violenţe.
Surse din poliţia locală au dezvăluit că ar fi vorba de o răzbunare a unor "justiţiari" din oraş.

Mesajele scrise pe coli de hârtie erau prinse cu agrafe de hainele celor ucişi:
"Atenţie! Asta se va întâmpla cu toţi tâlharii, hoţii de buzunare, răpitorii, violatorii şi cămătarii!", suna mesajul ameninţător,  aşa cum transmite SkyNews.

La începutul acestei săptămâni, alte şapte persoane au fost omorâte în statul vecin, Guerrero. Patru civili şi trei agenţi federali mexicani au fost pierit sub tirul de gloanţe al unui atacator, care a deschis focul într-un bar din Ciudad Altamirano.

Peste 60.000 de oameni şi-au pierdut viaţa de la începutul războiului împotriva drogurilor, iniţiat de fostul preşedinte, Felipe Calderon.
Conform unui raport oficial, remis în februarie, peste 26.000 de persoane au fost date dispărute în ultimii şase ani.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close