Antena 3 CNN Externe 4 iunie 2024, se împlinesc 35 de ani de la masacrul din Piața Tiananmen. Adrian Zuckerman: „Mii de chinezi au fost uciși pentru că au căutat libertatea”

4 iunie 2024, se împlinesc 35 de ani de la masacrul din Piața Tiananmen. Adrian Zuckerman: „Mii de chinezi au fost uciși pentru că au căutat libertatea”

Fostul ambasador al Statelor Unite în România, Adrian Zuckerman, a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la masacrul din Piața Tiananmen din China.

35 ani masacru piata tiananmen china
4 iunie 2024, se împlinesc 35 de ani de la masacrul din Piața Tiananmen. Adrian Zuckerman: „Mii de chinezi au fost uciși pentru că au căutat libertatea”
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2024   •   13:47

"Astăzi, 4 iunie, se împlinesc 35 de ani de la evenimentele din Piața Tiananmen masacru. În această zi, în urmă cu 35 de ani, mii de chinezi
studenți și cetățeni chinezi care căutau reforme democratice au fost uciși în Piața Tianenmen pentru că au căutat libertate și democrație. Acest lucru evidențiază brutalitatea și natura criminală a Partidului Comunist Chinez.", a transmis Adrian Zuckermann.

"Chinezii comuniști au încercat să șteargă toate amintirile despre masacrul din Piața Tiananmen, dar lumea liberă nu poate uita. Chinezii comuniști au ucis mai mulți oameni decât Stalin, Hitler și toți ceilalți despoți din secolele XX și XXI puși laolaltă. În prezent, există milioane de oameni în lagărele de reeducare chinezești.

Cei care se opun regimului comunist chineză comunistă și care nu sunt suficient de norocoși să meargă în lagăr dispar pur și simplu. Amenințarea pe care o reprezintă pentru libertatea democratică de către chinezii comuniști este enormă. Ca un cancer malign care se răspândește, chinezii comuniști cumpără guverne, resurse naturale și afaceri din întreaga lume.

Ei fură tehnologie și informații despre probleme de securitate națională și chestiuni comerciale, Axa răului, China-Rusia-Iran, este condusă de China, cel mai mare rău.

Într-un interviu acordat Wall Street Journal, publicat la 3 iunie, generalul Timothy Haugh, noul șef al US. Național Security Agency, NSA, a declarat că China comunistă reprezintă un pericol mult un risc mai mare decât furtul de date sensibile americane și informații militare.

Generalul Haugh a identificat o nouă rețea chineză de hacking cunoscută sub numele de Volt Typhoon, care urmărește să să se prepoziționeze în rețelele de infrastructură critică pentru atacuri viitoare, ceea ce înseamnă că, în cazul unui conflict, se va putea regimul comunist chinez poate perturba și opri funcționarea rețelelor de telecomunicații, a aprovizionării cu apă, a rețelelor de energie electrică și a transporturilor. Prin aceasta, poate opri în mod eficient un adversar nu doar să fabrice anumite produse, ci îi poate împiedica întreaga societate să funcționeze.

Microsoft a dezvăluit că hackerii chinezi comuniști au atacat diferite rețele din Guam și din SUA continentală. Atacul a inclus sectoarele comunicațiilor, transporturilor și maritim. Gen. Haugh subliniază în continuare activitățile unei organizații comuniste chinezești, I-Soon, ale cărei activități au fost identificate la începutul acestui an. I-Soon, care a spart agenții guvernamentale, printre care cele din Malaezia, Thailanda, Mongolia și de asemenea, a intrat în universități din Hong Kong, Taiwan și Franța. Se pare că hacking-ul a fost realizat în beneficiul Ministerului Securității de Stat din China, Ministerului Securității Publice și a Armatei Populare de Eliberare.

În luna ianuarie a acestui an, directorul FBI, Christopher Wray, a anunțat că FBI a oprit un atac al comuniștilor chinezi care a deturnat sute de routere și a utilizat acestea pentru a controla infrastructura americană. Beijingul continuă să încerce să controleze rețelele de calculatoare care controlează aprovizionarea cu apă, rețelele de transport, rețelele energetice și rețelele de telecomunicații.

Directorul US în Securitate și infrastructura cibernetică, Jen Easterly, a depus mărturie în fața Congresului, în acest an, și a declarat că activitățile întreprinse de Beijing până în prezent, care au fost descoperite, sunt doar „vârful icebergului”!

Nu trebuie să uităm că, în conformitate cu legislația chineză, fiecare companie chineză trebuie să împărtășească toate informațiile sale cu Partidul Comunist Chinez și guvernul de la Beijing. Nu există vreo companie privată chineză reală - acestea sunt doar fațade ale Partidului Comunist Chinez.

Aceste companii nu încearcă să ajute omenirea, ci promovează obiectivul Beijingului de a subjuga omenirea. Așa că astăzi, dintre toate zilele, amintiți-vă că nu trebuie să spunem da comuniștilor chinezi. Spuneți NU tiraniei și subjugării - spuneți că iubiți și prețuiți libertatea și democrația.

Spuneți NU celui mai mare abuzator al drepturilor omului din lume - spuneți-le chinezilor comuniști și susținătorilor lor că nu există o echivalență morală între răul tiranic al Beijingului și orice altă țară democratică.

Așa că astăzi spuneți o rugăciune și mulțumiți-le tuturor celor curajoși, bărbați și femei, care și-au dat viața pentru a lupta împotriva răului
comunismului în întreaga lume și pentru a păstra democrația, drepturile omului și decența.

Astăzi, aveți curajul de a spune NU comuniștilor chinezi și tuturor celor care îi susțin pe chinezii comuniști. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă dea tăria de a face ceea ce este corect pentru voi și pentru concetățenii voștri.", a subliniat fostul ambasador al SUA în România, Adrian Zuckermann.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close