Antena 3 CNN Externe 3 morţi, o persoană dispărută, două case distruse ? bilanţul prăbuşirii avionului de vânătoare la San Diego (VIDEO)

3 morţi, o persoană dispărută, două case distruse ? bilanţul prăbuşirii avionului de vânătoare la San Diego (VIDEO)

3 morţi, o persoană dispărută, două case distruse ? bilanţul prăbuşirii avionului de vânătoare la San Diego (VIDEO)
09 Dec 2008   •   06:02

Un avion de luptă al Marinei americane s-a prăbuşit după un exerciţiu militar la San Diego, omorând trei oameni, o persoană este dată dispărută iar două case distruse.

Pilotul avionului F/A-18D Hornet a reuşit să se catapulteze înainte de accidentul care a distrus case de jumătate de million de dolari.
?Casa s-a zguduit, pământul s-a zguduit. A fost mai puternic decât orice cutremur pe care l-am simţit?, declara unul dintre martorii prăbuşirii.
Trei oameni au fost ucişi într-o casă în care se presupune că se aflau doi copii, o mamă şi bunica. O altă persoană este dispărută, dar căutările printre ruinele celor două case distruse au fost suspendate luni seara pentru a fi reluate a doua zi dimineaţa.
Pilotul, care a rămas agăţat cu paraşuta într-un copac,a fost transportat în stare stabilă la spitalul militar din San Diego, a declarat purtătoarea de cuvânt a bazei militare, Katheryn Putnam. Pilotul se întorcea de la un antrenament cu nava USS Abraham Lincoln în largul coastei San Diego, a explicat aceasta. Încă nu s-a stabilit cauza accidentului.

În 2006 s-a mai prăbuşit un F-18 la Miramar, dar pilotul s-a catapultat la timp. În 1995, un avion de acelaşi tip ce decolase de la baza Miramar s-a izbit de un deal în timpul unei furtuni- atunci ambii ocupanţi au fost ucişi.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident aviatic avion de vanatoare
Cele mai noi știri
Parteneri
x close