Antena 3 CNN Externe 19 morţi după ce o clădire s-a prăbuşit în India

19 morţi după ce o clădire s-a prăbuşit în India

19 morţi după ce o clădire s-a prăbuşit în India
19 Iul 2007   •   10:41

Cel puţin 19 persoane au fost ucise, iar alte câteva zeci rănite, în urma prăbuşirii unei clădiri, în oraşul Mumbai, din India. Printre victime se numără şi mulţi copii. Mai multe echipe de intervenţie au fost mobilizate de urgenţă la locul tragediei. Potrivit autorităţilor, numeroase persoane sunt blocate sub dărâmături.

Tragedia s-a produs în cursul serii. O parte a unei clădiri rezidenţiale cu 7 etaje, situate într-o suburbie a oraşului, s-a prăbuşit. Potrivit autorităţilor, cel puţin 28 de familii locuiesc în imobilul la parterul căruia se află mai multe magazine. Locuitorii din zonă au dat o mână de ajutor echipelor de intervenţie mobilizate de urgenţă.

Martorii au povestit şocaţi cele întâmplate. ?Pur şi simplu s-a prăbuşit. Nu se mai vedea nimic în jur, totul era în ruine. Pe fiecare etaj există patru apartamente, 70 sau chiar 80 de persoane ar putea fi prinse sub dărâmături,? a spus unul dintre cei prezenţi.

Autorităţile au precizat că nu ştiu cu exactitate numărul persoanelor rămase blocate sub ruine. Cauza producerii tragediei nu se cunoaşte deocamdată. Potrivit presei locale, însă, accidentul s-ar fi produs din cauza structurii slabe a clădirii, afectate de ploile musonice.  

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close