Antena 3 CNN Externe 14 dintre tinerele preferate de Berlusconi, interogate de poliţişti. Printre ele ar fi şi două românce

14 dintre tinerele preferate de Berlusconi, interogate de poliţişti. Printre ele ar fi şi două românce

14 dintre tinerele preferate de Berlusconi, interogate de poliţişti. Printre ele ar fi şi două românce
Foto: Video News
22 Ian 2011   •   21:26

Le aşteaptă zile grele pe "preferatele" premierului Berlusconi. Cele 14 tinere pe care Papi Silvio le-ar fi găzduit în apartamente de lux, în apropiere de Milano, au primit vizita poliţiştilor. Ruby, tânăra originară din Maroc a fost cea care i-a condus pe oamenii legii în direcţia haremului premierului italian.

Papi Silvio le-a rezervat "preferatelor" sale câteva apartamente într-un complex rezidenţial, în semn de recunoştinţă pentru disponibilitatea de a veni la petrecerile organizate de el. 
Presa spune că este vorba despre cel puţin 14 tinere care mai de care mai frumoase care, vineri, s-au trezit cu poliţia la uşă.

Frumuseţi care nu trec neobservate, în faţa camerelor de filmat, fetele şi-au acoperit faţa şi au păstrat tăcerea. Le-au răspuns însă la toate întrebările anchetatorilor interesaţi de ceea ce se întâmpla la petrecerile găzduite de premierul italian. Oamenii legii aveau deja o imagine formată. Le-a dat o mână de ajutor o damă de companie care a povestit în faţa camerelor tot ce se întâmpla la deja celebrele petreceri.

Acolo,  Nadia a cunoscut-o şi pe Ruby, celebra tânără care a dezminţit cu lacrimi de crocodil că ar fi avut relaţii intime cu premierul.

După atâta sinceritate, femeia a fost invitată de carabinieri la secţia de poliţie. Mai ales că, dornică să demonstreze că s-a numărat printre preferatele premierului, i-a făcut public numărul de telefon, în direct, zilele trecute. Şi două românce, spune presa din Pensinsulă, s-ar fi numărat printre fetele care i-au ţinut de urât lui Silvio Berlusconi în timpul petrecerilor pe care obişnuia să le găzduiască în vilele sale.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close