Ceca este este acuzată că a deturnat 4,5 milioane de dolari din transferul a zece jucători transferaţi de la Obilic la alte echipe din străinătate în perioada august 2000-mai 2003. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă 12 ani de închisoare. Cântăreaţa va fi judecată şi pentru deţinerea ilegală a 11 arme, găsite în casa sa din Belgrad în 2003, în urma unui raid al poliţiei. Alte trei persoane, sora Svetlanei, Lidija Velickovic-Ocokoljic, dar şi doi angajaţi ai clubului Obilic, Dragisa Binic şi Jovan Dimitrijevic, au fost inculpaţi în acest caz.
Vestea inculpării Svetlanei Raznatovic a dat naştere la reacţii diferite în Serbia. Criticii susţin că ancheta în cazul său a durat timp de opt ani din cauza popularităţii de care se bucură cântăreaţa, care continuă să susţină concerte cu casa închisă şi acum. Replica procurorului Tomo Zoric, cel care instrumentează cazul, nu s-a lăsat aşteptată, acesta explicând că s-a aşteptat adunarea documentaţiei din Franţa, Grecia, Rusia şi Turcia. Anumite surse susţin că alte materiale au fost colectate din Belgia, Italia sau Elveţia, ţări în care fotbaliştii au fost vânduţi.
„Pentru a reuşi împotriva crimei organizate şi a corupţiei este necesar să schimbăm felul de a vedea lucrurile al cetăţenilor şi să stabilim un sistem al valorilor care nu a existat în decursul anilor '90. Nimeni nu poate fi iertat, nici măcar aşa-numitele simboluri naţionale”, a declarat Snezana Malovic, ministrul Justiţiei din Serbia.
Deşi Svetlana Raznatovic a fost un copil-vedetă, cântând încă de la 14 ani în faţa a mari mulţimi de oameni, abia după căsătoria sa cu Arkan, în 1995, faima sa a explodat. Ceca a devenit rapid un model pentru toate tinerele sârboaice, în timp ce propaganda lui Slobodan Milosevic favorabilă soţului ei l-a transformat pe acesta să se transforme într-un idol pentru adolescenţii din întreaga ţară.
Deşi Arkan a condus gruparea paramilitară "Tigrii" în timpul conflictului din fosta Iugoslavie şi a fost acuzat de crime de răzvoi, Svetlana a sărit mereu în apărarea soţului său, asasinat în anul 2000 într-un hotel din Belgrad: „Bărbatul meu nu a fost nici gangster, nici criminal, a fost dragostea vieţii mele şi mereu am trăit ca o prinţesă alături de el”.
După moartea lui Arkan, Ceca a preluat conducerea clubului Obilic Belgrad, campioană a Iugoslaviei în 1998, însă acesta a intrat într-un declin constant, în acest moment evoluând în a cincea divizie din Serbia.