Antena 3 CNN Life Sănătate Condimentele care fac mâncarea mai sănătoasă

Condimentele care fac mâncarea mai sănătoasă

<1 minut de citit Publicat la 13:51 21 Ian 2018 Modificat la 13:51 21 Ian 2018
Condimentele care fac mâncarea mai sănătoasă
Foto: pixabay.com

Condimentele pot să transforme total un preparat atunci când sunt folosite în combinațiile perfecte.

Fulgii de ardei iute  - Sunt ușor de păstrat și conferă un gust picant, fără să fie prea puternic. Datorită conținutului ridicat de capsaicină, fulgii de ardei iute stimulează arderea grăsimilor și ajută la un tranzit intestinal bun

Ghimbirul - S-au descoperit peste 500 de compuşi în rădăcina de ghimbir, toţi având efecte spectaculoase asupra corpului nostru. Numeroase studii au arătat că ghimbirul are efect anticancerigen.

Scorțișoara - Dacă o consumi deja destul de des este foarte bine, deoarece scorțișoara este foarte benefică pentru sănătate. Ea are un efect de încălzire asupra corpului și stimulează arderea grăsimilor, potrivit eva.ro.

×
Etichete: condimente mancare
x close