Antena 3 CNN Life Sănătate Alimentele care devin cancerigene atunci când le reîncălzim

Alimentele care devin cancerigene atunci când le reîncălzim

<1 minut de citit Publicat la 23:21 04 Feb 2018 Modificat la 23:21 04 Feb 2018
Alimentele care devin cancerigene atunci când le reîncălzim
Foto: pixabay.com

În momentul reîncălzirii, unele alimente îşi schimbă compoziţia şi îşi pierd proprietăţile nutritive, multe dintre ele devenind toxice, avertizează specialiștii.

Spanac - Acesta conţine o cantitate mare de nitraţi care se transformă în nitriţi odată ce sunt reîncălziţi.

Ţelina - Este recomandat să tăiaţi ţelina în bucăţi mari, iar când reîncălziţi supa, acestea să fie scoase. .

Ouă -  Pot provoca grave probleme de sănătate dacă sunt gătire, iar apoi încălzite din nou.

Pui - Potrivit experţilor, dacă mâncaţi pui după mai mult de 24 de ore de la gătire, puteţi provoca unele probleme digestive destul de grave.

Ciuperci -  Când vine vorba de reîncălzire, putem spune cu uşurinţă că ciupercile sunt cele mai periculoase alimente, potrivit adevarul.ro.

×
Etichete: alimente
x close