Antena 3 CNN Actualitate Social Chef Florin Cârnicianu, reteţe delicioase cu mâncarea rămasă de Paşte

Chef Florin Cârnicianu, reteţe delicioase cu mâncarea rămasă de Paşte

Claudia Popovici
<1 minut de citit Publicat la 20:48 03 Mai 2021 Modificat la 20:48 03 Mai 2021
o_1f4plgb6a9sc1bvi1sg21d3713kpb.jpg

O friptură reîncălzită nu se poate compara niciodată cu una proaspăt gătită, însă integrată într-un alt preparat poate fi chiar mai gustoasă decât era inițial.

Astăzi chef Florin Cârnicianu are ca ingredient vedetă două pulpe de curcan gătite deja de două zile. Prima rețetă este inspirată din bucătăria mexicană și este potrivită pentru masa de prânz.

Ingrediente necesare

-  un ardei roşu,

- o roşie,

- câteva fire de ceapă verde,

- opţional un ardei iute,

- brânză tare: cheddar sau mozzarella sau caşcaval

- tortilla (n.r. lipie)

- frunze de mentă

- iaurt cremos

- o lămâie

Primul pas, pregătirea legumelor

Se curăță roșia și ardeiul de semințe, iar ulterior împreună cu ceapa se taie în cubulețe mici. Apoi se curăță și carnea de pe os și se taie cubulețe. Pentru această rețetă poate fi folosit și alt tip de carne de pui, porc sau chiar miel.

Modul de preparare în materialul de mai jos

×
x close