Antena 3 CNN Actualitate Religie Săptămâna Patimilor. Ce este bine să mănânci în Săptămâna Mare

Săptămâna Patimilor. Ce este bine să mănânci în Săptămâna Mare

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 12:57 10 Apr 2017 Modificat la 12:57 10 Apr 2017
o_1bdbkoap1anndfl1tq211ete0n8.jpg
Foto: pixabay.com

Ce este bine să mănânci în Săptămâna Mare. Câteva variante de mic dejun de post ar putea fi: germeni de ovăz fierți cu fructe proaspete, musli cu suc proaspăt de citrice sau salată de fructe proaspete, unt de arahide, magiun de prune, pâine cu secară sau pastă de linte, scrie a1.ro.

Ce este bine să mănânci în Săptămâna Mare. Pentru prânz: ciorba de lobodă cu borș de legume cu germeni de grâu sau de ovăz, salată de crudități cu semințe de dovleac, orez fiert cu salată de crudități, mâncare de fasole verde/galbenă cu salată de rucola, andive, spanac, avocado proaspăt cu salată verde și zeamă de lămâie, cartof copt în coajă.

Ce este bine să mănânci în Săptămâna Mare. Cina ar putea consta în: ghiveci de legume, supă cremă de legume, legume pe grill cu zeamă de lămâie și usturoi, porumb fiert, mâncare de leurdă/ștevie/spanac cu usturoi verde și mămăliguță, salată de rădăcinoase cu miez de nucă.

 

×
x close