Următoarele poziţii în clasament, aparţin unor instrumente semnate Stradivarius. La mică distanţă, ca valoare, se situează o vioară Stradivarius, care este estimată la puţin peste 2 miloane de dolari. Lady Tenant, aşa cum este denumită bijuteria, a aparţinut iniţial lui Charles Philippe Lafont, contemporan cu Nicolo Paganini. Instrumentul a primit acest nume după industriaşul scoţian Sir Charles Tennant, care a cumpărat instrumentul în 1900, pentru soţia sa.
Pe locul al treilea, tot o vioară Stradivarius. Lucrată în 1720, a aparţinut iniţial bancherilor din Berlin, care erau descendenţii compozitorului Felix Mendelssohn. Poziţia a patra în clasament revine tot unui instrument semnat de acelaşi celebru creator. Vioara Stradivarius ?Kreutzer? este estimată la 1,58 milioane dolari şi ar fi aparţinut muzicianului Rodolphe Kreutzer.
< Ceva mai ieftin, daca se poate spune aşa, este un alt instrument despre care se crede că ar fi fost creat de Stradivarius. Violoncelul Bonjour a obţinut la o licitaţie 1,03 milioane dolari. Realizat în 1696, înstrumentul a fost botezat după numele lui Abel Bonjour, un violoncelist francez din secolul al XIX-lea.
Antena 3