În 2023, festivalul SoNoRo rămâne fidel unor spaţii obişnuite precum Ateneul Român, Sala Radio sau Auditoriumul Muzeului Naţional de Artă al României. Totuşi, au fost incluse şi spaţii nonconformiste precum Muzeul Artă Recentă sau Muzeul Naţional de Artă Contemporană.
"SoNoRo numărul 18 este o ediţie plină de surprize, intitulată On The Couch în care vom invita publicul din Bucureşti şi Cluj, pe parcursul a două săptămâni şi jumătate, să asculte muzică bună. Aproape 20 de concerte, 35 de artişti, foarte multe piese pe care publicul le va asculta în premieră şi, zic eu, o fervescenţă sonoră binecunoscută", a declarat violistul Răzvan Popovici.
În Cluj-Napoca, concertele simfonice vor avea loc în cinci spaţii inedite, printre care regăsim cafenele, cluburi, dar şi Biserica Evanghelică Luterană.
Publicul a făcut cunoştinţă cu trei fraţi din Bratislava, care, cu vioara, pianul şi contrabasul, creează o muzică inovatoare şi palpitantă.
SoNoRo a concertat în unele dintre cele mai renumite săli din Londra, Viena, Ierusalim şi New York.
Filmul Festivalului SoNoRo 2022Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de muzică de cameră SoNoRo a avut loc în București si Cluj, în perioada 16 septembrie – 2 octombrie 2022. Ca si până acum, Festivalul SoNoRo a propus o temă care a intrigat și entuziasmat artistii si publicul deopotrivă: Orient Express, inspirată din călătoriile luxoase cu trenul celebru din perioada La Belle Époque. Publicul a fost invitat în această călătorie de la un capăt la altul al continentului, în trenul misterios al Festivalului, pentru a fi mai aproape de muzică și artă, dar și mai aproape unii de alții.
Publicată de SoNoRo pe Marţi, 24 octombrie 2023