Nu doar bulzul a făcut deliciul miilor de vizitatori care au mers duminică, în comuna Răşinari, la Festivalul Brânzei şi al Ţuicii, ci şi celebra telemea de Sibiu, brânza de burduf, brânza în coajă de brad şi tocana de oaie. Cei 25 de producători de ţuică şi brânză din Mărginimea Sibiului s-au declarat mulţumiţi de vânzările făcute. Cea mai ieftină a fost telemeaua, 12 lei pentru un kilogram, iar cea mai scumpă brânza veche de burduf, care ajunge şi la 35 de lei un kilogram. Şi ţuica de prune a avut preţuri piperate, între 30 şi 40 de lei litrul.
Participanţii la Festivalul Brânzei şi al Ţuicii au avut alături o turmă de mioare, în preajma căreia au cântat Veta Biriş şi Ansamblurile din Vaideni şi Răşinari.
Rompres