Antena 3 CNN Politică Surse: Klaus Iohannis şi-ar fi făcut mini teren de golf și la Vila Lac 3, în București

Surse: Klaus Iohannis şi-ar fi făcut mini teren de golf și la Vila Lac 3, în București

vila protocol lac 3 primaverii bucuresti
Vila Lac 3 este una din reședințele oficiale ale președintelui României, Klaus Iohannis. Sursa foto: Imagine Google Maps
de C.P.    |    10 Oct 2024   •   21:38

Potrivit imaginilor Google Maps, preşedintele României, Klaus Iohannis, ar avea şi la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, Bucureşti, un mini teren de golf cu trei găuri, la fel ca la vila de protocol de la Neptun. Informația a fost dezvăluită de G4Media, care a consultat surse oficiale. Până la ora publicării acestui articol, Administrația Prezidențială nu a răspuns la întrebarea dacă Regia Protocolului de Stat (RA-APPS) a amenajat mini-terenul de golf la solicitarea președintelui Klaus Iohannis și în ce an s-a întâmplat acest lucru.

Dezvăluirile despre mini terenul de golf vin la câteva săptămâni după cele legate de amenajările de la vila de protocol de la Neptun.

Vila Lac 3 este o altă reședință oficială a președintelui României. Situată în apropierea Lacului Herăstrău, în București, această vilă este folosită pentru întâlniri oficiale, primiri de delegații și evenimente de protocol.

Pe lângă Palatul Cotroceni, Vila Lac 3 este una dintre locurile unde președintele poate desfășura activități oficiale sau private, având un cadru mai intim decât Palatul Cotroceni.

Teren de la Vila Lac 3, Bucureşti: Sursa foto: Imagine Google Maps

Pasiunea de a juca golf a președintelui Klaus Iohannis este una deja cunoscută. În 2021, el a îndemnat românii să descopere acest sport, care „oferă multe satisfacții".

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, spunea în 2021 președintele Klaus Iohannis, la un eveniment organizat la terenul de golf de la Pianu de Sus, județul Alba.

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close