Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. Fratele procurorului corupt Emilian Eva AMENINŢĂ CU MOARTEA jurnaliştii

Sinteza zilei. Fratele procurorului corupt Emilian Eva AMENINŢĂ CU MOARTEA jurnaliştii

pusca.jpg
de M.Z.    |    12 Iul 2015   •   22:49
Medicul Lucian Eva, fratele procurorului corupt Emilian Eva, a ameninţat cu moartea o echipă de jurnalişti a Antenei 3. Dezvăluirea a fost făcută duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
S-a întâmplat pe 11 iulie, când o echipă a Antenei 3 a mers la conacul procurorului Emilian Eva, aflat acum în arest, pentru a filma domeniul acestuia.
 
Echipa de corespondenţi a televiziunii a fost blocată pe stradă, pe drum public, de către medicul Lucian Eva, care i-a ameninţat cu moartea pe ziarişti şi i-a înjurat.

"Am înţeles situaţia, trebuie să-mi iau puşcă", a spus Lucian Eva, chiar de faţă cu Poliţia.
 
Chiar de faţă cu Poliţia, fratele procurorului Emilian Eva, medicul Lucian Eva - care este managerul Spitalului Nicolae Oblu din Iaşi - ameninţa presa, că era pe domeniu public.  

Medicul Eva le-a "însăilat" poliţiştilor o poveste, cum că jurnaliştii Antenei 3 i-au filmat casa şi nu aveau dreptul, astfel că i-ar fi timorat familia.
 
De fapt, echipa de corespondenţi voia să filmeze conacul procurorului Emilian Eva, anchetat de poliţişti, iar casa acestuia este vizavi de cea a fratelui său, medicul Lucian Eva.
 
Procurorul din dosarul "Telepatia", Emilian Eva, a fost arestat după ce a fost audiat în dosarul în care este acuzat de mai multe infracţiuni, între care spălare de bani, luare de mită şi fals în declaraţii. 
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close