Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Familia hăituită de procurorul Ciprian Man, mărturii cutremurătoare

Sinteza zilei. Familia hăituită de procurorul Ciprian Man, mărturii cutremurătoare

o_1d2gb6qgolju1dji1amq21e1rjq8.jpg
30 Ian 2019   •   23:02

Avocatii Ioan si Daniela Sava au povestit, miercuri, la "Sinteza Zilei", calvarul prin care au trecut timp de 5 ani, după ce au devenit țintă pentru procurorul DNA Oradea Ciprian Man.

Citește și: Sinteza Zilei. Document halucinant. Noua probă a ilegalităților comise la DNA Oradea

În 2012, avocatul Ioan Sava a fost acuzat că a luat niște bani de la un client și că în acest fel ar fi intervenit la trei judecători. Nu a fost suficient. Și, a urmat un al doilea dosar în care Daniela Sava a fost acuzată că ar fi șantajat-o pe judecatoarea Crina Muntean de la Tribunalul Bihor printr-un comentariu pe internet.

"Vă rog să mă credeți că nu-mi găsesc cuvintele după ce am trăit atâția ani de chin. Am fost pur și simplu terminați, din toate punctele de vedere, de acest procuror Man: profesional, statutul nostru pe care îl aveam. Ne-a luat ce ne putea lua, mai puțin demnitatea noastră și credința. Credința nu ne-a putut-o lua.

Întotdeauna am sperat în Dumnezeu că într-o zi va face dreptate și astăzi, pe undeva, suntem mulțumiți că s-a făcut primul pas, cu destituirea lor", mărturisește Daniela Sava.

Citește și: Sinteza Zilei. A fost sau nu admisă plângerea lui Kovesi la CEDO? Mihai Gâdea: "Am putea avea de-a face cu una dintre cele mai mari minciuni spuse în ultima vreme"

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close