Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei Sinteza zilei. Călugărul exorcist de la Tanacu slujeşte din nou

Sinteza zilei. Călugărul exorcist de la Tanacu slujeşte din nou

tanacu.jpg
de M.Z.    |    23 Iul 2015   •   22:06
Călugărul de la Tanacu, vinovat că a omorât o măicuţă pe care a supus-o unui ritual de exorcizare pe motiv că ar fi avut pe necuratul în ea, slujeşte din nou.

Daniel Corogeanu care a fost eliberat din penitenciar după numai patru ani, jumătate din cât ar fi trebuit să stea închis, face slujbe şi exorcizări într-un lăcaş de cult ridicat de el în apropiere de oraşul său natal, deşi bărbatul a rămas fără dreptul de a mai ţine slujbe după ce a avut loc tragedia. Dezvăluirile au fost făcute joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Era fotbalist şi, pe baza unei simple recomandări, a fost hirotonit preot. Este povestea lui Daniel Corogeanu, exorcistul de la mănăstirea Tanacu. Tragedia s-a întâmplat în urmă cu zece ani, când preotul de la Tanacu, cel care îşi spunea călugăr, a supus o tânără bolnavă unui ritual de exorcizare, procedeu în urma căruia fata a murit. 
 
Tânăra nu a rezistat "tratamentelor" aplicate de preot, făcute după ce a aşezat-o pe o cruce şi a imobilizat-o prin procedee de luptă.
 
Tânăra Irina Cornici era bolnavă de epilepsie, iar preotul susţinea că vrea să-l scoată pe necuratul din ea. 
 
Daniel Corogeanu, exorcistul de la mănăstirea Tanacu, a fost eliberat după ce a stat patru ani în arest, din întreaga pedeapsă de şapte ani. A rămas fără dreptul de a mai ţine slujbe, o decizie pe care el a ignorat-o.
 
Oamenii din sat sunt şocaţi că o asemenea crimă s-a putut petrece într-o mănăstire. De cealaltă parte, mama lui Daniel Corogeanu îşi apără fiul cu vehemenţă şi spune că el a făcut ce trebuia să facă.

×
Subiecte în articol: exorcizare Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close