Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei Serghei Mizil: "Ceaușescu a fost înnebunit de limbiștii din jurul lui, ceea ce se întâmplă și acum"

Serghei Mizil: "Ceaușescu a fost înnebunit de limbiștii din jurul lui, ceea ce se întâmplă și acum"

Serghei Mizil, fratele Doncăi Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceauşescu, a fost invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, unde a făcut dezvăluiri, despre cum era perioada în care trăia primul preşedinte al României, Nicolae Ceauşescu.

Serghei Mizil: "Ceaușescu a fost înnebunit de limbiștii din jurul lui, ceea ce se întâmplă și acum"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2021   •   23:22

 Serghei Niculescu-Mizil, fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil, a vorbit cu Mihai Gâdea despre Nicolae Ceaușescu, dar şi despre Nicu, fiul dictatorului. 

"Ceauşescu a fost înnebunit de către limbiştii ăştia care stăteau în jurului lui, ceea ce întâmplă şi acum"

Uită-te la toţi care ajung într-o funcţie, că nu mai vor să plece. Toţi înnebunesc (...) Era altă perioadă. Eram noi care eram noi, care aveam maşină cu numărul nostru, ne ştia toată lumea, toată Miliţia.

Nicu avea maşină personală, un Audi dat de cancelarul Germaniei, care devenise o trompetă. Şi avea un Renault 16 care era al statului, care putea să îl cumpere oricine de la magazin. Era un Audi sport, nu mai ţin minte ce era, dar era vechi, avea 20 şi ceva de ani.

"Ceauşescu a fost deştept din punctul meu de vedere"

Cu rotirea cadrelor, care era o chestie foarte bună. Uite, acum, dacă îi laşi, se obişnuiesc şi nu mai vor să plece. Rotirea cadrelor, şi mai avea o chestie foarte inteligentă de care mi-am dat seama mult mai târziu. N-ai casă, n-ai maşină, îţi dau eu, ca să nu poţi să bagi mâna în caraiman. Acum, ai văzut ce s-a întâmplat, că au luat, nu ţara, au luat şi de peste hotare", a spus Serghei Mizil, joi, în exclusivitate la Antena 3.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close