Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei Robert Sighiartău îl acuză pe Radu Moldovan, contracandidatul său din partea PSD, de șantaj: ”Lucrurile sunt extrem de grave, pentru că aici vorbim de un abuz împotriva copiilor”

Robert Sighiartău îl acuză pe Radu Moldovan, contracandidatul său din partea PSD, de șantaj: ”Lucrurile sunt extrem de grave, pentru că aici vorbim de un abuz împotriva copiilor”

Robert Sighiartău, candidatul PNL la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, a făcut acuzații grave la adresa lui Radu Moldovan, contracandidatul său din partea PSD, susținând că acesta foloseşte Poliţia pentru a-l intimida, hărţui şi şantaja.

robert sighiartau
Robert Sighiartău îl acuză pe Radu Moldovan, contracandidatul său din partea PSD, de practici ilegale: ””Lucrurile sunt extrem de grave, pentru că aici vorbim de un abuz împotriva copiilor”
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2024   •   07:00

Robert Sighiartău a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că Poliția Română a fost atrasă într-un joc murdar chiar de către Radu Moldovan, contracandidatul său din partea PSD.

Totul după ce câțiva copii s-au filmat și mărturiseau că, dacă ar avea 18 ani, l-ar vota pe el la șefia Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

După ce Radu Moldovan ar fi văzut clipul video, acesta ar fi sesizat Poliția, potrivit declarațiilor făcute de Robert Sighiartău.

”Lucrurile sunt extrem de grave, pentru că aici vorbim de un abuz împotriva copiilor”

Robert Sighiartău susține că așteaptă să se autosesizeze DGA-ul și Parchetul ca să pună la dispoziție toate probele pe care le are.

”Lucrurile sunt extrem de grave, pentru că aici vorbim de un abuz împotriva copiilor, în sensul în care au trimis poliția într-un liceu tocmai ca să intimideze acei copilași care au făcut un clip de susținere într-o pauză, în glumă, prin care spuneau că dacă ar avea 18 ani m-ar vota pe mine.

PSD a făcut o plângere, s-a folosit de poliție, de acest domn Iacobescu care înțeleg că participă la întâlniri ale PDS-ului, ca să ne intimideze și să ne șantajeze.

Cel mai grav este faptul că, din toată această poveste, copiii sunt cei care sunt victime și care sunt amenințați de poliție, tocmai ca să încerce pe mine pur și simplu să mă intimideze și să o las mai moale în această campanie.

Comisarul-șef a încercat să mă șantajeze pe noi. Cu legea nu te înțelegi, nu ai ce deal-uri să faci în campanie electorală sau în afara campaniei electorale. E clar că a fost un soi de intimidare pus de cineva.

Aștept să se autosesizeze DGA-ul și Parchetul ca să pun la dispoziție toate probele pe care le avem, pentru că ceea ce ați auzit dumneavoastră sună a șantaj, amenințare și încălcarea legii, pentru că legea nu se negociază. E clar că a fost pus ceva la mijloc”, a declarat Robert Sighiatău, în cadrul intervenției la Sinteza Zilei.

În urma informațiilor prezentate în cadrul conferinței de presă, reprezentanții Poliției Române au reacţionat.

”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de poliţişti din cadrul Direcţiei Control Intern să se deplaseze în judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru a verifica aspectele semnalate, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsuri legale”, a transmis IGPR.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close