Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei Percheziții acasă la sirianul care a încercat să incendieze Ambasada Israelului din București

Percheziții acasă la sirianul care a încercat să incendieze Ambasada Israelului din București

Au fost făcute percheziții în casa sirianului care a încercat să incendieze Ambasada Israelului din București, aruncând cu un cocktail Molotov.

BeFunky-collage (17)
perchezitii casa sirian atac ambasada israel bucuresti
de Georgiana Murgilă    |    Andreea Ştefan    |    03 Iun 2024   •   23:47

În timpul audierilor, polițiștii Secției 14 de Poliție din București au considerat că este necesar să îi fie percheziționată locuința acestui sirian.

Acolo a fost găsit încă un cetățean, care locuiește împreună cu suspectul. În timpul perchezițiilor au fost ridicate mai multe documente, telefoane mobile, urmând să fie verificat.

Acum, bărbatul este în drum spre secția de poliție pentru a fi audiat. În continuare are și un traducător și un avocat din oficiu.

Urmează să se decidă dacă suspectul va fi reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie din nou audiat.

În acest moment, este vorba despre o acuzație de distrugere, ceea ce înseamnă că nu se consideră a fi un act terorist, însă este posibil ca pe parcursul zilei de mâine această încadrare juridică să fie schimbată și atunci investigația să fie preluată de către procurorii antimafia.

Potrivit surselor, bărbatul ar fi fost supărat pentru faptul că nu ar fi primit o viză în Israel, acesta fiind presupusul motiv al atacului asupra Ambasadei Israelului din București.

×
Subiecte în articol: Ambasada Israelului perchezitii
Citește mai multe din Sinteza zilei
» Vezi toate știrile din Sinteza zilei
Cele mai noi știri
Parteneri
x close