![se mai poate relua turul 2 un fost judecator ccr ii raspunde lui calin georgescu declaratia lui are izul unei amenintari se mai poate relua turul 2 un fost judecator ccr ii raspunde lui calin georgescu declaratia lui are izul unei amenintari](https://www.antena3.ro/thumbs/landscape/2025/02/11/se-mai-poate-relua-turul-2-un-fost-judecator-ccr-ii-raspunde-lui-calin-georgescu-declaratia-lui-are-izul-unei-amenintari-951589.webp)
"Avem o ciorbă de fasole cu afumătură, care se încadrează la meniul de astăzi, o tigaie picantă, mămăliga aferentă, ardei iute şi o prăjitură. şi ajunge un meniu la 30 de lei", ne informează reprezenta unei cantine din Capitală.
Anul trecut, acelaşi meniu costa în jur de 22 de lei.
"Anul acesta, preţurile au mai crescut din cauza inflaţiei. A crescut foarte mult preţul la gaze, la lumină, materia primă s-a scumpit foarte mult", mai spune femeia.
Şi mâncarea din patiseriile şi fast-food-urile de lângă corporaţii este mai scumpă.
"Dacă ne raportăm la un an şi patru luni în urmă, post să spun că unele costuri s-au dublat: pieptul de pui, acum un an şi cinci luni îl luam la 10,50 lei cu tot cu TVA, şi a ajuns de-l luăm până în 20 de lei. Aproape că s-a dublat", precizează şi reprezentantul unei shaormerii.
De la o patiserie am cumpărat cu 30 de lei un sandviş, două felii de pizza şi o merdenea cu brânză.