Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei Elena Lasconi nu va candida și la parlamentare: „Mă concentrez doar pe câștigarea alegerilor prezidențiale”

Elena Lasconi nu va candida și la parlamentare: „Mă concentrez doar pe câștigarea alegerilor prezidențiale”

elena lasconi
Elena Lasconi susține că nu intenționează să candideze și la alegerile parlamentare / sursă foto: Antena 3 CNN
de R.M.    |    23 Sep 2024   •   23:24

Elena Lasconi, candidatul USR la alegerile prezidențiale, a vorbit, în cadrul unui interviu lui Mihai Gâdea, că, în prezent, se concentrează doar pe câștigarea alegerilor prezidențiale și nu intenționează să participe și la scrutinul parlamentar.

Elena Lasconi susține că își pune încrederea în oamenii „care s-au săturat de același fel în care se face politică” pentru a o vota și, astfel, pentru a câștiga alegerile.

„Eu cred că voi ajunge președintele României pentru că mă bazez pe oamenii de bună credință din țara asta care s-au săturat de același fel în care se face politică, s-au săturat de aceeași hoți și de aceeași corupție.

De asta cred cu toată ființa mea. Putem să ne gândim la scenarii, dar focusul meu, concentrarea mea, merge doar pentru câștigarea alegerilor prezidențiale. Să știți că acesta este și motivul pentru care nici nu am candidat la parlamentare și nu o să candidez la parlamentare. Nu o să-mi consum energia cu asta.

Concentrarea mea este doar pentru prezidențiale. Dacă e să mă caracterizeze ceva: Mie mi-ai dat un azimut, mi-ai dat un punct și nu mă opresc până nu ajung acolo, nu contează. Câteodată mai cad, mă ridic și mă duc acolo. O să vedeți, o să vedeți și uite, să știți că o să vin la dumneavoastră prima dată. După ce o să câștig, vin la dumneavoastră și încă ceva.

Încă un lucru care nu mi-a plăcut la președinții la niciunul dintre ei este acela că atunci când au devenit președinți, parcă erau într-o colivie, parcă erau într-o colivie de aur și nimeni nu se mai atingea de ei. Pe mine o să mă vedeți și la piață. O să deschid ușile porțile Cotroceniului pentru presă, nu doar la declarații”, a declarat Elena Lasconi, în cadrul interviului.

Elena Lasconi a mai spus că „dacă ai un vis și trăiești pentru el în fiecare zi poți să ajungi foarte departe.”

 

×
Citește mai multe din Sinteza zilei
» Vezi toate știrile din Sinteza zilei
Cele mai noi știri
Parteneri
x close