Antena 3 CNN Emisiuni Sinteza zilei Ciucă: „Voi fi un președinte care va munci alături de poporul român”

Ciucă: „Voi fi un președinte care va munci alături de poporul român”

ciuca fata in fata cu mihai gadea
Nicolae Ciucă a spus ce va face dacă va fi ales președinte / foto: Antena 3 CNN
de Roxana Mihăiescu    |    12 Sep 2024   •   22:19

Nicolae Ciucă, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, a declarat, în cadrul unui interviu acordat lui Mihai Gâdea, că, dacă va fi ales drept președinte, el va „munci alături de poporul român”. El a spus și care este viziunea lui pentru țară.

„Voi munci alături de poporul român, cum am muncit toată viața mea”, a spus Nicolae Ciucă, în cadrul interviului.

Totodată, candidatul PNL la prezidențiale a dezvăluit care este viziunea pe termen lung în ceea ce privește dezvoltarea țării.

„În primul rând, cred că primul lucru, să ne recăpătăm încrederea în noi, pentru că în momentul de față văd că există o anumită deznădeje la nivelul oamenilor și chestiunea aceasta s-a întâmplat în timp, nu s-a întâmplat acum, nici nu se rezolvă într-o zi sau într-o lună sau într-un an. 

Este o chestiune care, știți cum se spune, încrederea se câștigă greu și se pierde foarte, foarte ușor. Și țara noastră are un potențial absolut colosal și am să rezum răspunsul la întrebarea dumneavoastră prin  ceea ce îi spuneam unui coleg de-al meu.

Când ne-am apropiat să ne încheiem mandatele și să trecem în rezervă, era un coleg american care a venit în vizită în România înainte să-și termine mandatul și m-a întrebat ce pot să fac eu în continuare pentru România și i-am spus așa: 'Dacă vrei să faci ceva pentru România, ajută-ne să devenim Coreea de Sud a Europei', pentru că eu cred în potențialul țării noastre.

Noi putem să avem aceeași traiectorie, aceeași perspectivă precum Coreea de Sud să avem resurse, cu un boom incredibil, avem oameni, trebuie doar să stăm împreună și să putem să ne angajăm la un asemenea demers”, a declarat Nicolae Ciucă, în cadrul interviului acordat lui Mihai Gâdea.

Antena 3 CNN a difuzat, joi seara, cel de-al patrulea interviu realizat de Mihai Gâdea, din seria Caravana Antena 3 CNN, în care sunt prezentanți toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale. Interviurile vor fi difuzate în fiecare seară, la Sinteza Zilei, de la ora 21.00.

 

×
Citește mai multe din Sinteza zilei
» Vezi toate știrile din Sinteza zilei
Cele mai noi știri
Parteneri
x close