Antena 3 CNN Actualitate Adrian Thiess, partenerul de afaceri al lui Horia Simu, despre decizia instanței

Adrian Thiess, partenerul de afaceri al lui Horia Simu, despre decizia instanței

o_1bk4u8nvfeq8b24a3b160m1lfc8.jpg
03 Iul 2017   •   22:19

Adrian Thiess, partenerul de afaceri al lui Horia Simu, a intrat în direct în emisiunea Sinteza Zilei, unde a adus detalii despre Daniel Moldoveanu, consilier de stat la Departamentul Securității Naționale al Administrației Prezidențiale, dar și despre decizia Curții de Apel. 

„Primul drept la replică e că nu fac parte din acest dosar. Dosarul respectiv se referă la o speță pe care eu și domnul Simu deținem acțiuni într-o afacere
litigioasă, perfect legală. Domnul Simu vă poate confirma că el și-a retras acea plângere, în ceea ce privește aceste opt persoane. Ceea ce știu sigur e că nu fac parte din acest dosar. Discuția mea cu Horia Simu, asociat la vremea respectivă, ca și acum că nu s-a schimbat nimic, este că un domn cu o funcție importantă, încât la momentul respectiv pentru profani, șeful Comunității Naționale de Informații este numit de președinte și este omul care coordonează toate informațiile. Acest personaj colecta toate informațiile, el s-a prezentat brusc la domnul Simiu și i-a spus așa că are un dosar la ANRP, dacă vrea să se rezolve sau nu. Domnul Simu, om de afaceri de succes, plătitor de taxe, m-a sunat și mi-a spus: Adrian, ești în București, putem să ne vedem? Avem o situație, un litigiu comun, o afacere legitimă, pe care noi trebuie să o rezolvăm. Ce facem cu speța asta? M-am întâlnit cu Moldoveanu și trebuie să-i plătim atât la %, 35% cred. La o anumită dată, s-a făcut o cesiune de părți sociale către două personaje, intermediari ai lui Daniel Moldoveanu, care sunt denunțători în dosar”, a declarat Thiess la Antena 3.

Citiți și Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Opt turnători rămân fără protecție.

 

×
Subiecte în articol: Horia Simu Sinteza Zilei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close