Antena 3 CNN Emisiuni ShowBlitz Ce afaceri face, de fapt, Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu

Ce afaceri face, de fapt, Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu

După ce a ocupat ani de zile prima pagină a ziarelor tabloide, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor şi a devenit o gospodină sexy dar şi o soţie devotată, cedând cariera din Bucureşti pentru afacerile soţului ei din Miercurea Ciuc.

Nicoleta Luciu Zsolt Csergo
Ce afaceri face, de fapt, Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2021   •   23:51

Şi are de ce, pentru că afacerile bărbatului din domeniul imobiliar aduc profituri frumuşele familiei fostului model. Viaţa Nicoletei Luciu s-a schimbat complet şi a rărit drastic apariţiile publice în favoarea unei vieţi de familie la Miercurea Ciuc, unde îşi îndeplineşte pe deplin rolul de mamă şi soţie.

Ba chiar îşi impărtăşeşte pasiunea pentru gătit cu fanii ei de pe reţelele de socializare. Dar ce a convins-o pe Nicoleta Luciu să renunţe la scenă, viaţa de actriţă, la lumea showbizului şi, mai ales, să se mute din Capitală?

Afacerile soţului ei, Zsolt Csergo, sunt motivul principal pentru care fostul fotomodel a părăsit lumina reflectoarelor

Instagram.com/nicoletaluciuofficial

Iar sacrificiul pare că a meritat pentru că Nicoleta pare fericită în această postură. Unde mai pui că ea şi familia sa trăiesc într-un confort de invidiat.

În timp ce mulți oameni de afaceri au avut pierderi însemnate din cauza pandemiei, afacerile lui Zsolt nu doar că nu au căzut, ci au prosperat, în contextul în care piața imobiliară a crescut într-un mod cu totul neașteptat. De curând, partenerul Nicoletei Luciu și-a inaugurat cel de-al treilea cartier de blocuri.

Mai mult, bărbatul deține și parcuri de locuințe în Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, reușind să ridice circa 500 de locuințe în ultimii 15 ani.

Soțul Nicoletei Luciu este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din zona Harghita-Covasna, proprietar al unei afaceri imobiliare care e în plină ascensiune.

×
Subiecte în articol: Zsolt Csergo Nicoleta Luciu
Citește mai multe din ShowBlitz
» Vezi toate știrile din ShowBlitz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close