Antena 3 CNN Emisiuni Sfat de sănătate Iridologia, tehnica prin care putem afla de ce boli suferim: "Se poate afla şi gradul de longevitate"

Iridologia, tehnica prin care putem afla de ce boli suferim: "Se poate afla şi gradul de longevitate"

Astăzi aflăm ce este iridologia. Alin Ghinea ne explică ce probleme putem descoperi din analiza irisului. Este o metodă noninvazivă pe care toată lumea o poate încerca. Putem afla chiar și dacă suntem predispuși la infecții sau care este starea sistemului nostru imunitar.

iridologie
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Cigolea    |    16 Dec 2021   •   11:12

"Iridologia este o ştiinţă, o ramură a neurologiei ce studiază semnele şi marcajele care apar pe iris, în vedere stabilirii unui diagnostric şi a modului în care funcţionează organismul nostru", a spus Alin Ghinea, joi, în cadrul rubricii Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea, de la Antena 3.

Irideologia se practică începând cu vârsta de un an

"Se practică începând cu vârsta de un an, pentru că atunci se definitivează irisul. Este o metodă de diagnostricare şi în cazul copiilor. Fiind proiectate acolo toate organele, ne putem da seama de anumite predispoziţii ereditare, boli sau infecţii, dar şi de gradul de longevitatea", a mai spus specialistul în iridologie și fitoterapie.

Nu există contraindicaţii pentru irideologie

"Fiind o metodă non-invazivă nu există contraindicaţii. Este o metodă foarte simplă dar care ne dezvăluie printr-o simplă analiza a irisului foarte multe lucruri pe care nu le putem descoperi la analizele uzuale", a precizat Alin Ghinea.

De ce avem nevoie pentru analiza irisului

"Problemele pe care le descoperim se pot rezolva prin naturopatie. Înseamnă a adapta ceea ce ne-a dat natura prin dietoterapie, înseamnând acea terapie alimentară specifică afecţiunilor sau prin fitoterapie, prin proceduri de relaxare mentală. Foarte multe afecţiuni vin dintr-o încărcătură mentală excesivă", a explicat specialistul în irideologie.

×
Citește mai multe din Sfat de sănătate
» Vezi toate știrile din Sfat de sănătate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close