Antena 3 CNN Emisiuni România Inteligentă Oraşul din România unde este prima clădire de birouri complet digitalizată

Oraşul din România unde este prima clădire de birouri complet digitalizată

Premieră în rândul clădirilor de birouri din România: un campus de la noi din ţară a lansat prima aplicaţie care digitalizează toate funcţionalităţile clădirii începând cu cele de bază, precum partea de acces, dar și experiențele oferite chiriașilor. 

de Georgiana Adam    |    13 Iun 2023   •   13:54

Se întâmplă la Cluj-Napoca, acolo unde se află prima astfel de clădire de la noi din ţară.

Funcționalitățile diverse și complementare oferite de aplicație reduc semnificativ nevoia de deplasare a rezidenților. 

Accesul în campus și în birouri a fost integrat în aplicație. Intrarea în parcare, în clădire și în birou se poate face tot prin aplicație. 

Este suficient să ai telefonul la tine și porțile de securitate se deschid printr-un gest al mâinii.

Aplicația are, de asemenea, funcțiile de visitor management și digital mailroom prin care utilizatorii pot gestiona mai ușor sosirea oaspeților sau gestionarea curierilor. 

Oaspeții nu mai se înregistrează la intrarea în clădire, ci primesc pe email credențiale cu care intră în clădire la ora la care sunt așteptați. 

La fel, activitatea coletelor care sosesc și pleacă este direct gestionată din aplicație, cu notificări de status pentru fiecare utilizator. 

Partea de facility management este și ea integrată în aplicaţie. Practic, utilizatorii ridică tichete și cer soluționarea tuturor problemelor legate de operarea clădirilor direct de pe telefonul mobil, fiind mereu la curent cu situația rezolvării tichetelor ridicate și având posibilitatea să ofere nota de satisfacție la fiecare tichet.

Nu în ultimul rând, tot în aplicație, utilizatorii se pot înscrie la evenimentele dedicate comunității, de la cluburile de yoga și drumeții, până la evenimente de learning sau petreceri. 

Nu a fost omisă nici funcția de socializare, în rubrica de Comunitate fiind afișați membrii comunității care doresc asta, grupați pe companiile la care sunt angajați, domeniile de activitate sau interese personale, cu posibilitatea de a lua legătura unii cu alții.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close