Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Cum arată locuințele prietenoase cu mediul din Mamaia Nord. Au consum redus de energie, materiale eco și vedere la mare

Cum arată locuințele prietenoase cu mediul din Mamaia Nord. Au consum redus de energie, materiale eco și vedere la mare

Cum arată locuințele prietenoase cu mediul din Mamaia Nord. Au consum redus de energie, materiale eco și vedere la mare
Ansamblu rezidențial eco friendly în Mamaia Nord. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    28 Iun 2024   •   17:23

Locuinţele prietenoase cu mediul au acum şi vedere la mare. Un nou ansamblu rezidențial se ridică în stațiunea Mamaia Nord, iar dezvoltator s-a axat pe utilizarea de materiale eco. De asemena, a fost pus accent şi consumul redus de curent, prin utilizarea la maximum a luminii naturale.

Amplasat între mare și lac, în cea mai căutată zonă, ansamblul propune un concept imobiliar boutique ce rescrie stilul de viață de la malul Mării Negre. Acesta este format din două imobile rezidențiale. Unul a fost finalizat în 2022, iar al doilea se află în curs de finalizare, și se află chiar pe malul Mării Negre.

Imobilul construit în urma cu doi ani s-a vândut în totalitate, așa ca dezvoltatorul a vrut să își continue visul. Așa a apărut cea de-a doua fază a ansamblului, cu o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp. Aici găsim apartamente cu 2, 3 sau 4 camere dar și de tip penthouse.

Pentru ambele clădiri s-a apelat la o arhitectură blândă și materiale sustenabile, care pun în evidență proximitatea mării. Clădirile au dubla orientare. Cea mai mare parte a fațadei este ventilată, dar, în mod excepțional, fațada orientată către mare este un perete cortină de sticlă special proiectat pentru a atenua zgomotul și radiațiile.

Dezvoltatorul a ales un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și de toate avantajele clădirilor verzi, precum: materiale durabile, eficiență energetică, sisteme de instalare cu poluare scăzută, calitate excelentă a mediului.

În zonă se află o paletă largă de plaje, restaurante şi cele mai căutate locuri de distracție de pe litoral. Apartamentele pot fi folosite atât ca locuințe permanentă cât și de vacanță.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Terenuri care costă cât o ceașcă de cafea pe metru pătrat
x close