Antena 3 CNN Emisiuni România Inteligentă Burse de 1.000 de euro pentru sute de elevi silitori oferite de Fundația Tinmar

Burse de 1.000 de euro pentru sute de elevi silitori oferite de Fundația Tinmar

burse de merit elevi fundatia tinmar
Burse de 1.000 de euro pentru sute de elevi silitori oferite de Fundația Tinmar
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2024   •   20:14

Sute de elevi din Capitală, ași la învățătură, au primit burse de 1.000 de euro. La evenimentul de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” a fost prezent și vloggerul Selly.

„Dacă sunteți pentru cei care ați câștigat această bursă, cheltuiți banii cu cap, investiții în voi, investiții în educația voastră”. Este doar unul dintre sfaturile pe care Selly le-a transmis elevilor de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", unde peste 200 de copii au primit burse de 1.000 de euro de la Fundația Tinmar.

„Ne oferă această siguranță că vom deveni cineva și vom face ceva pentru România și vom schimba ceva aici. Ne ajută foarte mult. Îmi place foarte mult să cânt la chitară și m-ar bucura foarte tare să investesc în asta”, a declarat Ioana Mihăilescu, elevă. 

„Îmi doresc prin activitatea mea, prin cluburile pe care le am în liceu, prin consiliul elevilor și prin alte lucruri, să motivez elevii să rămână la noi în țară”, a precizat Eduard Florin Costache, elev. 

„Probabil o să încerc să păstrez mare parte din ei pentru studiile la facultate”, spune Mocanu Alexandra Patricia, elevă. 

„E mai mult decât valoarea în bani. Este și încrederea de sine pe care ți-o dă, este și faptul că ești validat, că ești recunoscut. Și cu această mică picătură într-un ocean, creezi niște condiții mai favorabile pentru ca ei să rămână aici”, declară vloggerul Selly.

Aproximativ 600 de elevi, care provin din familii modeste și învață în școli din Sectorul 5 al Capitalei, au primit burse de merit.

„Am vrea ca pe viitor sa știți că eforturile voastre sunt susținute de noi. Cu siguranță având rezultate bune la învățătură sunteți viitorul acestei țări și ne punem baza și speranța în voi”, a declarat Filip Ovidiu, vicepreşedinte Fundaţia TINMAR. 

Pentru a obţine bursele de merit, elevii au avut de scris o lucrare motivațională.Valoarea proiectului „Educație pentru viitor - Bursele fundaţiei Tinmar”, care ar putea fi extins la nivel național, s-a ridicat, anul acesta, la 400.000 de euro.

×
Subiecte în articol: burse de merit burse elevi Tinmar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close