Antena 3 CNN Emisiuni Numai de bine Șapte semne că relația ta nu va supraviețui la distanță

Șapte semne că relația ta nu va supraviețui la distanță

o_1c96r5k6cc3p6bp3pm1no41m138.jpeg
01 Apr 2018   •   13:42

Nu este un secret faptul că relațiile la distanță pot fi grele! Acest fel de relații au părți bune, cum ar fi să îți vezi perechea după săptămâni întregi, precum și părți mai puțin dorite, cum ar fi nesiguranța și dorul. 

Nu orice cuplu poate face față unei astfel de relații, iar aceste șapte semne artă că nu sunteți încă pregătiți de o astfel de relație: 
1. Nu aveți încredere unul în celălalt: încrederea este baza unei relații la distanță, iar atunci când apare nesiguranța în acțiunile partenerului, acest sentiment poate afecta foarte serios starea relației. 

2. Nu ați discutat depre viitor: într-o relație la distanță, planurile de viitor sunt absolut necesare: vă veți vizita fiecare lună, o dată la două luni? Un program clar trebuie stabilit pentru succesul relației, iar comunicarea este baza.

3. Nu vă înțelegeți când vine vorba de planuri împreună: dacă trăiți în orașe separate, va trebui să vă hotărâți la un moment dat despre unde vă veți stabili împreună, asta dacă nu va doriți o relație la distanță pentru todeauna.

4. Nu ești onest: în special în acest tip de relații, este bine să fii foarte deschis și comunicativ, din toate punctele de vedere: dacă ești trist, trebuie să vorbești despre acest lucru, la fel dacă ești fericit sau te doboară dorul. 

5. Te aștepți la perfecțiune: trebuie să fi pregătit pentru momente de frustrare, certuri și neînțelegeri, deoarece nimeni nu este perfect. Această regulă se aplică în orice tip de relație, dar este și mai importantă când între cei doi parteneri intervine o mare distanță.  

6. Pur și simplu nu vrei să încerci: În relațiile la distanță, va fi greu să faci că lucrurile să meargă, mai ales la început. Va fi o perioadă în care va trebui să vă ajustați cu programul, sa decideți de câte ori pe zi să vorbiți și când să vă vedeți. Dacă renunți de la început și crezi că este prea multă muncă, relația nu va dura mult.  

7. Nu ai o mentalitate pozitivă: uite-te la partea bună și anume că vă aveți unul pe altul, și chiar dacă este greu din cauza distanței, nu lasă acest lucru să îți ia din bucuria de a fii cu partenerul tau

Sursă: Business Insider
  
  

×
Subiecte în articol: sfaturi relatii
Citește mai multe din Numai de bine
» Vezi toate știrile din Numai de bine
Cele mai noi știri
Parteneri
x close