Antena 3 CNN Emisiuni Numai de bine Numai de bine. "Povestea de la colțul mesei”, o carte scrisă de Cătălin Mahu. Secretele unui manager de restaurant

Numai de bine. "Povestea de la colțul mesei”, o carte scrisă de Cătălin Mahu. Secretele unui manager de restaurant

<1 minut de citit Publicat la 09:58 26 Mar 2019 Modificat la 09:58 26 Mar 2019
o_1d6stlvdlb0i1kc117rn1bsdnu48.jpg
Sursa foto: Captură A3

După o experiență de peste 20 de ani în lumea restaurantelor, antreprenorul Cătălin Mahu s-a pus la birou și și-a scris toate amintirile legate de mâncărurile din copilările, deschiderea primelor restaurante și lupta cu birocrația din România. Amintiri amuzante le-a adunat în cartea "Povestea de la colțul mesei".

„Astazi consumatorul român este mult mai, nu neaparat stilat, dar cunoaște mult mai multe despre mâncare. În continuare sunt oameni care nu prea știu nici ce să mănânce, nici cum să mănânce, dar sunt și foarte mulți care s-au plimbat prin lume. Au încercat multe bucătării. Și-au dezvoltat gusturi. Au început să înțeleagă ce bine este nu să mănânci multă mâncare, că altfel nu trăiești. Poți să trăiești mâncând bun, frumos, făcând un pairing cu vinul, înțelegând că temperatura la care trebuie să servești un produs contează” povestește Cătălin Mahu. 

 

×
Etichete: Numai de bine
x close