Acum fiecare pofticios își poate îndeplini dorința pentu că toate terasale din România s-au redeschis. Până la a face o rezervare, care este acum obligatorie, clienții trebuie să își aleagă terasa. Dacă înainte oamenii se uitau după locurile aglomerate, acest lucru s-a schimbat acum. Principala grijă este respectarea regulilor. Oamenii sunt atenți dacă ospătarii și stafful respectă normele, dacă poartă mănuși, mască și dacă mesele sunt distanțate.
Schimbările adoptate de terase în urma pandemiei
Multe terase și-au schimbat și meniurile, s-au adaptat și au inclus în meniu produse pentru delivery. Prețurile s-au schimbat și ele, în multe locuri costurile au scăzut! În ciuda prețului mai mic, consumatorul nu trebuie să își facă griji, calitatea nu a scuzut ba dimpotrivă. Specialiștii sunt de părere că angajații sunt mai atenți la detalii, la nevoile clientului și la igienă.
Este important de știut faptul că personalul s-a înjumătățit, iar o parte din cei care aveau postul de ospătar s-au replofilat și au făcut jobul de livrator pentru a își păstra locul de muncă în această perioadă dificilă.
Obiceiuri alimentare schimbate de pandemie