Antena 3 CNN Emisiuni Numai de bine Numai de bine. Celebrități gravide care vă pot inspira vestimentar

Numai de bine. Celebrități gravide care vă pot inspira vestimentar

o_1dbd309c6196e1kdapkg1pch1ba08.jpg
Sursa foto: Captură A3
21 Mai 2019   •   14:40

Una dintre cele mai bine îmbracate celebrităţi în timpul sarcinii este Meghan Markle.Fosta actriţă a renunţat la cariera sa pentru a intra în familia regală, însa nu şi la stilul său hollywoodian. Când se pregatea să fie mămică, nimic nu a împiedicat-o pe ducesă. A purtat ţinute monocrome, rochii de gală şi chiar a fost surprinsă îmbrăcată în haine sport la aeroport. 

Luna aceasta, Blake Lively a suprins pe toată lumea când a dezvăluit că este însărcinată. Cu un machiaj radiant, actriţa şi-a făcut apariţia într-o rochie galbenă alături de soţul său, Ryan Reynolds pe covorul roşu. Pe cale să devină a treia oară mămica, Blake Lively şi-a perfecţionat stilul vestimentar din timpul sarcinii. De la fuste scurte, la rochii vaporoase, apariţiile sale au fost apreciate la unison de marile publicaţii de modă.

Nici Beyonce nu a renunţat la stilul său extravagant când a fost însărcinată. Artista a purtat orice şi-a dorit de la ţinute spectaculoase de scenă, la îmbrăcăminte sumară în timpul şedintelor foto. În urmă cu doi ani, artista R&B a luat prin surprindere publicul când a urcat pe scena premiilor Grammy îmbrăcată într-o ţinută aurie care îi scotea în evidență sarcina. 

Pe acest truc a mizat şi Chrissy Teigen. Modelul a purtat rochii ce i-au conturat trupul ori de cate ori a avut ocazia. În plus, publicaţiile de moda i-au apreciat stilul din timpul sarcinii şi au scris că vedeta a fost mai elegantă ca niciodata în acea perioadă.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close