Antena 3 CNN Emisiuni Numai de bine Numai de bine. Carnea de miel, o artă cu beneficii mari pentru sănătate

Numai de bine. Carnea de miel, o artă cu beneficii mari pentru sănătate

<1 minut de citit Publicat la 10:07 28 Apr 2019 Modificat la 10:07 28 Apr 2019
Numai de bine. Carnea de miel, o artă cu beneficii mari pentru sănătate
Foto: Pixabay.com

Beneficiile cărnii de miel au fost prezentate în cadrul emisiunii ”Numai de Bine”, realizată de Ela Crăciun.

Carnea de miel, nelipsită de la masa de Paște în orice familie de buni creștini și români, este apreciată pentru gustul său deosebit, dar și pentru aportul ei nutritiv, bogat în Omega 3.

Efectele ei pentru sănătate sunt larg cunoscute și specialiștii în nutriție ne amintesc să nu combinăm carnea de miel cu alte alimente ce ne pot afecta digestia, însă, atenție și la riscuri.

În același timp, specialiștii recomandă atenție sporită pentru persoanele care au probleme cu bila, în special cei care vin după o perioadă de post.

×
x close